PUHELIN 0207 497 380
EtusivuTekemistä ja nähtävää Costa del Solilla

Tekemistä ja nähtävää Costa del Solilla

Vesipuistot, huvipuistot ja teemapuistot Costa del Solilla

Costa del Solilta löytyy valtava valikoima erilaisia vesi-, huvi- ja teemapuistoja. Tässä alla listattuna kiinnostavimmat paikat lomallesi.

  1. Aqualand Torremolinos, Torremolinos. Costa del Solin suurin vesipisto 5 minuutin päässä Torremolinoksen keskustasta. Avoinna 22. toukokuuta alkaen.
  2. Parque Acuatico Mijas, Fuengirola. Hyvällä sijainnilla Fuengirolassa oleva vesipuisto. Sopii koko perheelle. Avoinna 10. huhtikuuta alkaen.
  3. Crocodile Park, Torremolinos. Krokotiileihin erikoistunut puisto, esillä on yli 300 krokotiiliä. Täällä voit pitää pientä krokotiilia vaikka sylissä! Avoinna vuoden ympäri.
  4. Bioparc Fuengirola, Fuengirola. Eläinten luonnollisiin oloihin panostava tykätty eläinpuisto Fuengirolassa. Avoinna vuoden ympäri.
  5. Sea Life Benalmadena, Benalmadena. Hieno merimaailma, jossa voit katsella ja tutustua maailman merien kiinnostaviin asukkeihin. Avoinna vuoden ympäri.
  6. Selwo Marina, Benalmadena. Mielenkiintoinen merinisäkkäiden ja lintujen teemapuisto. Ihastu delfiinien temppuihin ja tutustu pingviineihin! Avoinna vuoden ympäri.
  7. Tivoli World, Benalmadena. Koko perheen huvipuisto Benalmadenassa. Avoinna rajoitetusti, yleensä auki viikonloppuisin. Kesäkuussa joka päivä.

Fuengirolan vesipuistossa kelpaa viettää lomapäivää!

Crocodile Park Torremolinoksessa

Crocodile Parkissa voit pitää vaikka pientä krokotiiliä sylissäsi!

 


Aktiviteetit ja liikunta Costa del Solilla

Costa del Solin valtavan laajasta aktiviteettivalikoimasta löytyy huikea määrä menoa ja meininkiä. Voit lukea aiemman kirjoituksemme TOP5 nähtävyydet Costa del Solilla, jossa on esitelty myös kiinnostavimmat vaellus-/retkikohteet. Vaeltamaan voit myös lähteä aivan omille poluille!

Muita aktiviteettejä on mm. melonta, kiipeily, kuumailmapalloilu, maastoautoreitit, ratsastus, paintball ja monia muita! Niistä voit lukea lisää englanninkieliseltä sivulta Costa del Solin turismisivuilla täältä.

Vaellus- ja retkikohteet Costa del Solilla

Voit lukea aiemman kirjoituksemme TOP5 nähtävyydet Costa del Solilla, jossa on esitelty kiinnostavimmat vaellus-/retkikohteet Caminito del Rey, Gibraltar, Ronda, Malagan kaupunki sekä Rio Chillar Nerjassa. Vaeltamaan voit myös lähteä aivan omille poluille!

Golf Costa del Solilla

Costa del Sol tunnetaan myös nimellä Costa del Golf. Alueelta nimittäin löytyy yli 70 ensiluokkaista kenttää ihanteellisessa ilmastossa. Meiltä voit varata myös suoraan golfmatkoja, joissa on green feet ja jopa buggyt paketissa valmiiksi mukana. Golf-kenttiä löytyy paljon suosituimpien lomakaupunkien, Torremolinoksen, Benalmadenan ja Fuengirolan, läheltä. Marbellassa on myös huikea kattaus kenttiä.

Costa del Solin golfkenttiä

Costa del Sol tunnetaan myös nimellä Costa del Golf kymmenien golfkenttien ansiosta.

Vesiurheilu Costa del Solilla

Olitpa missä päin tahansa Aurinkorannikkoa, mahdollisuudet vesiurheiluun ovat loistavat. Sukellusta, kitesurffausta, vesihiihtoa, nousuvarjoilua, melontaa, vesiskootteriajelua sekä tietenkin uimista! Nauti ihanasta päivästä merellä – tai meressä.


Shoppailu Costa del Solilla

Costa del Solilta löydät huikeat ja edulliset ostosmahdollisuudet! Pelkästään espanjalaiset muotimerkit kuten Zara, Mango, Stradivarius, Bershka, Pull & Bear, Desigual, Springfield (joitakin mainitaksemme) ovat erittäin hyvin edustettuina. Hintatasokin on edullinen Suomeen verrattuna! Koko Costa del Solin alueelta löytyy yli 30 ostoskeskusta. ’

Tärkeimpiä Easyloman asiakkaiden ostospaikkoja lienevät ostoskeskus Miramar Fuengirolassa, El Coste Ingles Mijasissa, sekä Malagassa ostoskatujen alue (pääostoskatu on Calle Marqués de Larios). Hyviä ostoskeskuksia Malagassa ovat mm. Larios Centro (Av. de la Aurora, 25) sekä Vialia (Explanada de la Estación, rautatieasema Maria Zambranon yhteydessä). Malagan lähellä sijaitsee myös suuri outlet-myymäläalue nimeltä Malaga Nostrum. Malaga Nostrumiin on helpointa suunnistaa omalla autolla.

Joka kaupungista, kuten Fuengirolan, Torremolinoksen ja Benalmadenan keskustoista löytyy myös varsin hyvät ostosmahdollisuudet. Kaupungeissa on myös joka viikko markkinat torilla. Fuengirolassa tiistaisin ja sunnuntaisin, Torremolinoksessa torstaisin ja sunnuntaisin.


Museot Costa del Solilla

Costa del Sol ja varsinkin alueen pääkaupunki Malaga on tunnettu myös tasokkaasta kulttuuritarjonnasta. Taiteen rakastajat ihastuvat varsinkin kuuluisaan Picasso Museoon sekä uuteen vuonna 2015 avattuun Malaga Pompidou Centreen, joka sijaitsee hienolla huvivenesataman alueella. Kaupungista löytyy myös esimerkiksi lasi- ja kristallimuseo, automuseo ja viinimuseo. Malaga-kortti on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat vierailla useammassa museossa. Fuengirolassa ollessasi voit käydä esimerkiksi Fuengirolan historiallisessa museossa kaupungin keskustassa.

Malagan huvivenesatamassa sijaitseva museo Centre Pompidou

Vuonna 2015 avattu hieno Centre Pompidou museo.

© Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress